COVID-19-vaksine vil utløse Bitcoin ‘krasj’ – Rich Dad Poor Dad author

Bitcoin (BTC) vil „krasje“ når verden finner en koronavirus-vaksine som fungerer, hevder den populære forfatteren Robert Kiyosaki.

I en tweet 15. september advarte Kiyosaki, kjent for sin bok, „Rich Dad Poor Dad“, at en funksjonell løsning på Covid-19 vil føre til at eiendeler i trygge havner.

Kiyosaki: vaksinekrasj vil være Bitcoin-kjøpsmulighet
“Hva skjer når vaksine er bevist? Gullsølv Bitcoin vil knuse. Kjøpsmulighet, ”skrev han.

Fortsetter argumenterte Kiyosaki for at viruset maskerte de „virkelige“ problemene som står på spill for spesielt USAs økonomi. Med $ 26,7 billioner i gjeld ifølge overvåkingsressursen US National Debt Clock, hvorav mye dukket opp via stimulansetiltak siden Covid-19 traff, er landet nå “konkurs”.

“Virkelig problem IKKE pandemi. Virkelig problem massiv amerikansk gjeld. USAs konkurs. $ 28 T balansegjeld. $ 120 T utenfor sosiale forpliktelser, ”heter det i tweeten.

„Gullsølv Bitcoin beste investeringer på lang sikt.“

Argumentet til fordel for langsiktige investeringer i Bitcoin har blitt mer og mer offentlig siden mars markedskrasj på tvers av aktiva.

Til tross for nåværende styrke, blir den amerikanske dollaren i stor grad sett på å være i en nedadgående spiral som bare vil forverres takket være Federal Reserve-politikken – også tilsynelatende ment å motvirke fall av koronavirus.

Som Cointelegraph rapporterte, har svakhet i den amerikanske dollarvalutaindeksen svekket Bitcoin og gull de siste månedene, og understreker omvendt korrelasjon som fortsatt er et viktig hensyn for handelsmenn.

Onsdag er det Fed som skal levere nye kommentarer om fremtiden for sin markedsdeltakelse, noe som ytterligere øker utsiktene for dollarvolatilitet.

En annen trend fremhever økning i BTC / USD ettersom gjeld samlet av sentralbanker over hele verden ballooned i år.

Makro aktiva avkastning i 2020

Keizer i fersk Warren Buffett-advarsel
Kiyosaki forblir i mellomtiden en frittalende tilhenger av Bitcoin, uansett vær. I august oppfordret han Twitter-følgere til å kjøpe kryptovalutaen før en „stor bankkrise“ dukket opp.

Dollarsvakhet og Fed-innblanding i økonomien var også drivkraften bak hans råd. Warren Buffett forlot amerikanske bankinvesteringer og kjøpte gull var en annen alarmklokke for forfatteren.

„Hva gjør Warren Buffet? Warren Buffett har en enorm kontantposisjon, han har nylig flyttet inn i gullaksjer, noe som er en helt annen type investering enn han har pleid å gjøre de siste tiårene, og fra og med denne uken har han nå en stor posisjon i japanske aksjer, ”RT programleder Max Keizer, som ofte presenterer lignende konklusjoner om økonomien, fortsatte i et intervju i helgen.

„Han kommer ut av dollaren; Jeg tror det er ganske klart. Det burde være et rødt flagg for folk der ute – at en av verdens mest suksessrike investorer kommer ut av dollaren. “

Også i august spådde Keizer at Bitcoin ville slå en ny all-time high i nær fremtid da den nåværende økonomiske situasjonen spiller ut.