Bitcoin går faktisk parabolsk, ifølge Peter Brandt

Ja, Bitcoin går faktisk parabolsk, ifølge Peter Brandt

Veteranhandleren Peter Brandt sier at Bitcoin gjennomgår sitt tredje parabolske fremskritt
Ja, Bitcoin går faktisk parabolsk, ifølge Peter Brandt

  • Faren for parabolske trekk
  • En korreksjon på 80 prosent er sannsynlig

Veteranhandleren Peter Brandt har bemerket at Bitcoin Era er midt i enda et parabolsk fremskritt i en nylig tweet.

Som vist på diagrammet hans startet det i slutten av 2018 da den største kryptovalutaen nådde en bunn på rundt $ 3100. Bitcoin er opp 1331 prosent siden det nivået.
6475_1
Bilde av @PeterLBrandt

Brandt – som har samlet nesten 45 års handelserfaring – sier at det å se tre parabolske fremskritt på et logaritmisk diagram i løpet av ti år er virkelig „historisk“.

Faren for parabolske trekk

Når vi snakker rent matematiske, er parabolske fremskritt preget av den økende stigningsvinkelen. Slike formasjoner er svært etterspurte blant handelsmenn på grunn av enorm avkastning.

Når det er sagt, advarte Brandt også mot å hoppe på toget når et parabolsk fremskritt allerede blir tydelig i hans januar-tweet:

Når en parabolsk fremgang er åpenbar, er det veldig sent å være kjøper. Toget har forlatt stasjonen. Hvis du ikke allerede eier et marked da jeg påpeker en parabolisk trend, så ikke kjøp basert på diagrammet mitt.

Parabolske trender har en tendens til å være veldig farlig, siden det er utrolig vanskelig å få tiden på toppen når man kjøper vanvittige spark i høyt gir og tallene bare fortsetter å øke. Imidlertid kan enorme vertikale trekk ikke opprettholdes for alltid, hvorfor de vanligvis blir fulgt av skarpe tilbakeslag.

Bitcoin er den største eieren av veteranhandleren Peter Brandt

En korreksjon på 80 prosent er sannsynlig

Tilbake i januar 2018 la Brandt merke til at Bitcoins tidligere parabolske fremskritt var brutt. Det ble etterfulgt av en korreksjon på 80 prosent som den legendariske kartisten nøyaktig forutsa.

Nå forventer Brandt at en lignende nedtrekning kan oppstå så snart det pågående parabolske trekket er over.

80% korreksjoner er vanligst når parabolske fremskritt brytes.

Bitcoin handles til $ 49,563 etter å ha overgått $ 50,000-merket på alle større børser 16. februar